Pansion za pse

Savremen način života kao i brojne poslovne obaveze često uslovljavaju vlasnike pasa da kraće ili duže odsustvuju, te su prinuđeni da traže alternativni smeštaj za svoje pse. Ukoliko niste u mogućnosti da svom ljubimcu pružite odgovarajuće uslove za život dok ste na odmoru ili poslovnom putu, vrata pansiona u Alfadog centru su Vam otvorena tokom cele godine.

Dobrobit pasa je imperativ za Alfadog tim. Zato tokom boravka u našem centru Vašem ljubimcu obezbeđujemo sve neophodne uslove za normalan život, a to su na prvom mestu celodnevna briga, vrhunska ishrana, tri do četiri šetnje u toku dana kao i veterinarski nadzor. U dogovoru sa vlasnicima radimo i specijalizovane aktivnosti, kao što su kondicioni i agility trening, dresura poslušnosti i ring dresura.

Naš pansion za pse izgrađen je po najstrožim evropskim standardima i pruža mogućnost udobnog smeštaja i čuvanja kako pasa na spoljnoj temperaturi u standardizovanim boksovima za radne pse tako i u zatvorenim prostorijama koje se dodatno greju u zimskom periodu za pse koji žive u stanu.

Tokom boravka Vašeg ljubimca u pansionu Alfadog centra možete nesmetano da uživate u svom odmoru ili na poslovnom putu znajući da ste psa dali u sigurne i brižne ruke na čuvanje. Biće nam zadovoljstvo da Vas svakodnevno informišemo o ljubimcu putem elektronske pošte ili SMS poruka u svako doba dana. Ako je potrebno vršimo i transport pasa od Vas do pansiona i nazad.

U pansionu se vodi stroga briga o zdravlju pasa tako da svi psi koji dolaze moraju da ispunjavaju sve preventivne zdravstvene mere. Svi psi, bez izuzetaka, u momentu ulaska na pansion moraju da poseduju važeci zdravstveni karton–pasoš sa kompletnom istorijom vakcinacija, da je uredno čipovan tj. obeležen i da je važeći zaštićen protiv spoljnih i unutrašnjih parazita ne starije od dve nedelje.

Zato, ako želite da Vaše obaveze i putovanja ne utiču na život psa pozovite nas na vreme radi blagovremene rezervacije, a nama će biti zadovoljstvo da ugostimo Vašeg ljubimca.

Tokom boravka na pansionu vlasnici mogu fotografije ili video zapise svojih ljubimaca pogledati i na našoj facebook stranici.

NOVO uskoro će korisnici naših usluga moći pogledati svog ljubimca u svakom trenutku preko datog šifrovanog linka uživo.